Kaarsbo Neurofeedback klinik er klar til nye kunder

Publiceret: 04-11-2020 10:22

Kaarsbo Neurofeedback er nu en realitet! Med uddannelsen til Neurofeedback træner og åbning af min egen Neurofeedback klinik er en drøm gået i opfyldelse.

Neurofeedback efter Othmer-metoden er endnu ikke særlig udbredt i Danmark, men er en anerkendt metode til forbedring af psykiske symptomer i for eksempel Tyskland og USA. I Vendsyssel er vi, så vidt jeg ved er vi kun 3 trænere med egen klinik. Det glæder mig at kunne tilbyde denne fantastiske træningsmetode i vores lokalområde. Jeg er uddannet hos EEG-institute, som er højt specialiseret i metoden, og som sikrer en god kvalitet og er garant for et højt fagligt niveau og information om nyeste forskning og viden for os, der er uddannet hos dem.

Jeg har været i gang siden foråret 2020, og det har været en stor fornøjelse. De resultater, som mine kunder har opnået, har øget deres livskvalitet betragteligt.

For eksempel har jeg trænet en ung kvinde med Neuropati (kronisk nervebetændelse), og hun melder tilbage, at hun endelig kan mærke en ro i sin krop, og at hun ikke har slappet så godt af i flere år.

En anden ung pige ville gerne have hjælp til koncentrationsbesvær og manglende søvn. Glæden var stor, da hun kom og fortalte, at hun havde været på ferie og sovet hele natten hver eneste nat. Det havde hun ikke prøvet i flere år. Denne pige oplever også for første gang i sit voksne liv at kunne finde ro og fuld fokus. Under Neurofeedbacktræningerne beskriver hun, at det er en fantastisk følelse at kunne slappe af og lukke ”verden” ude, hvilken tilstand hun ikke har været i, lige så længe hun kan huske. Hun har gået i et evigt alarmberedskab, som hun nu endelig kan komme ud af.

Andre gevinster, som mine kunder har oplevet, er bedre overblik - blandt andet på fodboldbanen, større overskud i hverdagen og bedre evne til at håndtere svære situationer og både egne og andres følelser.

En helt særlig god oplevelse har været, da en af mine kunder kom akut på grund af et akut opstået angstanfald og gerne ville se om Neurofeedback kunne fjerne panikken. Det var et helt nyt og afslappet menneske, som kunne forlade klinikken efter træningen. Panikken var væk og hjernen var igen hjulpet på rette spor uden brug af medicin og uheldige bivirkninger!

Jeg håber med Kaarsbo Neurofeedback, at jeg kan hjælpe mange flere mennesker til øget livskvalitet og balance i hjernen og dermed livet.

Alle kan have glæde af Neurofeedback, og på min nye hjemmeside kan du læse mere om metoden, og hvem den især kan gøre en forskel for.

Tænker du, at det måske er noget for dig eller nogen af dine nære relationer, kan du helt uforpligtende kontakte mig for at få mere at vide. 

6985
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System